Onze diensten

Analyse Scan

Loopt u achter op budget en kunt u er moeilijk een vinger op leggen waardoor dit komt? Kan uw organisatie wel een omzet boost gebruiken?

LEES MEER

Business Case

Wij kunnen geheel zelfstandig voor u een Business Case ontwikkelen, maar ook gezamenlijk met andere leden van uw team of met externe partijen.

LEES MEER

Product- & merkontwikkeling

Wij kunnen een rol spelen in de hele Life-Cycle van het product, inclusief een Roadmap voor de doorontwikkeling volgens het zogeheten “Kaizen”-principe, waarin je stap voor stap een product verbetert.

LEES MEER

Sales strategie

Bij veel technologiebedrijven is de sales niet altijd even efficiënt georganiseerd. Veelal wordt er een directe sales strategie gehanteerd op basis van product, prijs en beschikbaarheid.

LEES MEER

Marketing & Social Media

Marketing is inhoudelijk de laatste jaren sterk veranderd. Natuurlijk blijft een goede Corporate ID van groot belang voor het “gezicht” van de organisatie en voor de merken, producten of diensten.

LEES MEER

Outplacement

Voor werknemers die ontslagen worden en de wens hebben zelfstandig ondernemer te worden, kunnen wij een compleet verzorgt outplacement traject aanbieden.

LEES MEER

Project Management

Onze ervaring is dat veel projecten in tijd en kosten uitlopen, omdat hierop niet strak vanaf de eerste fase tot de laatste oplevering gemanaged wordt.

LEES MEER

Interim management

Zit uw organisatie in een veranderingsfase of wilt u een nieuwe strategie invoeren? Dan kunt u behoefte hebben aan een interim-manager.

LEES MEER

BDE Contract

Wilt u op regelmatige basis gebruik maken van onze expertise, dan kunt u een Business Development Eenheden (BDE) contract afsluiten.

LEES MEER